Skip to main content

Terapi online

Det er flere styrker end svagheder ved terapi online.

Danmark er et lille land, særligt når det er muligt at tage online terapi i brug. 

Jeg har klienter, som har valgt mig, til trods for at de geografisk bor langt fra min klinik. Måske kender de til mig og min måde at praktisere på og har besluttet, at jeg er den rette for dem at læne sig ind til undervejs på deres livsrejse. 

Det er også muligt at vælge terapi online for dig, som har et job ude i verden, eller dig, der har livsomstændigheder, som forhindrer dig i at møde op fysisk.

Mit terapeutiske onlinerum er ligeså kreativt som mit fysiske terapirum. Jeg finder nænsomme, energiske, sansemæssige og levende måder også at få inddraget den kropslige integration af dine terapeutiske processer, erkendelser og forløsninger, selv når vi mødes online. 

Ydermere giver terapi online dig mulighed for at være i dine trygge hjemlige omgivelser, når du skal løsne op for det, der er svært.

Vækst i dine relationer via kærligheden til dig selv

FOREDRAG

Kærligheden til dig selv er din vigtigste relation. Oplever du, at det til tider er nemmere at møde andre kærligt, end det er at give og nære en kærlig relation til dig selv? Der findes en nænsom, favnende og smuk vej. Kærligheden lever nemlig i hvert et skridt, du tager.

KONTAKT MIG FOR AT HØRE MERE

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.