Skip to main content

Klienter udtaler

Asta:

Jeg har været igennem første del af et misbrugsforløb hos Charlotte og jeg havde ingen anelse om at forløbet ville sætte gang i så mange ting hos mig. Jeg er fyldt med ydmyghed, kærlighed og taknemmelighed over nu at kunne sige, at jeg har taget de første skridt ud af mit misbrug, som har stået på i over syv år.

Charlotte og gruppen har hjulpet mig på fineste vis at finde ind til et hjerterum fyldt med nænsomhed, som hver dag hjælper mig på min vej til at stå mere stærk i mig. Tak Charlotte for din fineste og kærligste nænsomhed.


Kirsten:

Charlottes faglighed er i top og hun sidder i stolen med en naturlighed som vidner om mange års erfaring med at arbejde med mennesker. For mig er det meget vigtigt at konstatere at. Alt er tilladt og her er Charlotte meget tryghedsskabende, positiv og inspirerende.


Else:

Jeg synes, jeg har lært rigtigt meget om mig selv i den tid, jeg har gået i terapi hos Charlotte.

Hun har virkelig fået mig til at tænke tilbage og forstå mange af de ting og de situationer, jeg har været igennem i mit liv.

Det har været sundt at stoppe op, lære mit reaktionsmønster at kende. Nu har jeg bedre forståelse for mig selv og har mere fred med mig selv.

Mange tak for dig!

Sonja:

Charlottes evne til at få mig til at sætte ord på mine følelser og tanker, har gjort en enorm forskel for mig. Jeg har følt mig enormt tryg i hendes nærvær, og i de fysiske rammer, Mit arbejde er forude, men Charlotte har guidet mig i den retning, som er helt perfekt for mig, og det vil jeg være hende evigt taknemmelig for.


Maibritt:

Kære Charlotte

Jeg vil gerne lige skrive nogle ord om hvordan det er at gå i terapi hos dig og dele er vers, som jeg har skrevet

Med min terapeut jeg deler mine tanker
Og jeg ved, hun vil være mit anker
Og hjælpe mig med at finde perspektivet
Til at finde tilbage til livet

Du har guidet mig til at tale om det, der er svært lige i nuet og fra fortiden. Du hjælper mig igennem det, så jeg igen kan trække vejret helt ned i min mave. Det gør du på din helt egen, kærlige og omsorgsfuld måde. Du ser hvem jeg er, du lytter til mig og taler med mig.

Det gør, at det altid er trygt at komme hos dig. Jeg mærker hvordan, jeg bliver lettere indeni, under vores sessioner. Det er rørende at mærke mine erkendelser og jeg nyder at komme til dig, når livet er lidt svært for at tage hjem og føle sig som et helt menneske igen.

Jeg er på mit livs rejse og jeg kan ikke anbefale nogle bedre end dig Charlotte at komme hos i terapi. Du har en livskraft og et hjerterum, som kan rumme det hele.

Jeg er dybt taknemmelig for, at det er dig, Charlotte, som er ved min side under  min rejse. Jeg tog de første skridt med et tungt hjerte og det er nu på den kærligste måde jeg møder, omfavner og ser mig selv.

Tak for den kærlige måde at se alle nuancerne af mig på. Og med disse ord vil jeg varmt anbefale Charlotte til alle, som læser dette.


Louise:

Jeg kontaktede Charlotte efter en voldsom trafikulykke på motorvejen, hvor jeg blev påkørt bagfra af en stor varebil. Jeg snurrede 360 grader rundt, og pådrog mig en voldsom hjernerystelse.

Efter nogle uger erkendte jeg, at jeg havde brug for hjælp til at få bearbejdet det chok jeg havde fået, samt at få kontakt til min krop igen.

Snurreturen i bilen havde gjort, at jeg var svimmel og “gik ved siden af mig selv” oveni generne efter hjernerystelsen.

Jeg blev mødt med en varme og nærhed hos Charlotte.

jeg delte oplevelsen, snurreturen og hvor angst jeg havde været for at skulle dø fra mine børn. Hun hjalp mig til at få sat ord på alt det svære, og fik lov til at græde - alt dette samtidig med hun berørte min krop og hjalp traume rystelser igennem til forløsning. Hendes varme og rolige hænder på de rette steder, gjorde hurtigt, at jeg fik kontakt til min krop igen - den kom i balance og kunne begynde at helbrede sig selv.

Der gik nogle uger før jeg var nogenlunde på toppen igen. Er slet ikke i tvivl om, at mine besøg hos Charlotte har gjort en kæmpe forskel i den proces.
Massagen samtidig med samtaleterapien kan varmt anbefales, hvis man har brug for at få livet og kroppen i balance igen....


Camilla og Nikolaj:

I parterapi hos Charlotte har vi lært nye ting om os selv og hinanden der har gjort stor gavn for vores kommunikation.

Charlotte så os begge, vores udfordringer. Og satte fokus på det, som vi ikke selv var bevidste om og hvorfor konflikterne opstod. Hun belyste hvad der ligger til grund og hjalp os med at se, høre og forstå hinanden på ny.


Kristina:

Jeg har gået i intensiv terapi hos Charlotte i godt 18 mdr.
Da jeg startede, led jeg af invaliderende panikangst, pga. en yderst traumatisk opvækst med svigt, overgreb og psykisk vold.

Charlotte er det mest nænsomme og omsorgsfulde menneske, nogen kan forestille sig og så er hun også terapeut.

Hun er en fremragende menneskekender. Charlotte er yderst tillidsvækkende og omsorgsfuld, men hun kan også give et tiltrængt spark, hvilket jeg helt sikkert selv havde brug for undervejs!

Her 18 mdr. efter, kan jeg med sikkerhed også sige at Charlotte er en livsredder. Ikke bare af mit liv, men også livet i mit ægteskab og til mine børn, er blevet reddet.

Jeg har det rigtigt godt i dag. Jeg går fortsat i terapi, men ville aldrig have troet jeg kunne nå så langt som jeg er kommet. Alt dette fordi Charlotte forstår mig, kender mig og har støttet mig hele vejen.

Af Hjertet tak Charlotte

Kirsten:

Charlottes faglighed er i top og hun sidder i stolen med en naturlighed som vidner om mange års erfaring med at arbejde med mennesker. For mig er det meget vigtigt at konstatere at. Alt er tilladt og her er Charlotte meget tryghedsskabende, positiv og inspirerende.

Nanna:

Jeg har fået så utrolig meget ud af min tid hos Charlotte. Da jeg startede i terapi, kæmpede jeg en sej kamp mod daglig angst og angstanfald. Jeg har altid fået at vide, at det var noget jeg skulle lære at leve med, men Charlotte gav mig troen på, at jeg igennem terapi kunne komme af med mine angstanfald og lære at kontrollere den angst, jeg havde i kroppen. Vi dykkede ned i min “bagage” og arbejdede med en gammel sorg, der ikke var taget hånd om. Jeg troede, jeg skulle gå i terapi for evigt, fordi jeg var et sted i livet, hvor jeg slet ikke kunne forestille mig at føle glæde og overskud igen. Men her står jeg - mor til to - med overskud og glæde i mit liv og i min hverdag. Charlotte er en hjertevarm, empatisk, kærlig, ærlig og hamrende dygtig terapeut. Hos Charlotte er man i trygge hænder, og jeg vil til hver en tid anbefale hende, for én ting er sikkert - jeg savner hende allerede.


Birthe:

Charlotte blev min klippe, som jeg i dag er virkelig tryg ved. Jeg har været i terapi hos hende både som gruppe og individuelt. Hvordan sætter man de rigtige ord på noget, som har været altafgørende for mit helbred i dag(?)

Charlotte hjælper mig på vejen til at lære, hvordan jeg kan være i livet med tillid og selv kærlighed. Hun har hjulet mig med at belyse mine skyggesider, samtidig med at alle mine forsvar må få lov at "smelte" ind i en tilstand af væren, som min krop aldrig har lært fra starten. Jeg føler ubeskrivelig meget taknemmelighed for mit forløb hos Charlotte. jeg kan kun give hende mine aller kærligste anbefalinger, til andre, som måtte have brug for en ny retning og/eller, en indre livs forandring.

Tak bliver sgu et fattigt ord, Charlotte

Bente:

Jeg vil bare sige dig så inderligt tak for den kærlige proces du har inviteret Lise med ind i og stadig gør. Jeg ser, hører og mærker, hvordan hendes nervesystem langsomt og sikkert bliver modnet og reguleret – det ved jeg om nogen, hvad det kræver af psykologisk tryghed i situationen.
Jeg er så glad på hendes vegne, at hun fandt et sted, hvor hun kunne blive mødt i hjertet. Det berører mig dybt og det betyder også, at jeg kan møde hende fra et mere rent og kærlighedsfuldt sted. Et sted som ikke er betændt med skyld og ødelæggende skam – men fra et åbent, bevidst, ansvarsfuldt og kærligt morhjerte. Jeg mener oprigtigt, at du kan noget særligt med hjertemøder/mødesøjeblikke – og i min verden er det forskellen i traume ”growth”

Kærligst fra Bente – En mor til verdens sejeste datter


Louisa:

Jeg kommer lige kommet ud af døren efter en session hos Charlotte.
Det med mere tillid, glæde og lyst til livet.
For lidt siden sad jeg dybt inde i følelsen af min egen tunghed og sorg.
Det er i relation med Charlotte, at jeg bliver givet et nyt sæt indre kærlige øjne på dét, som min krop fortæller mig, at den vil have mig, til at mærke.
I vores møder, erfarer jeg hvordan min krop også kan mærkes blød og modtagelig for kærlighed. En respektfuld kærlighed jeg ikke har oplevet i min barndom. En kærlighed, som blødgør mine celler, samt udvider min bevidsthed og giver mig helt nye vikler og perspektiver på det liv, som jeg har levet.
Jeg befinder mig på en rejse, hvor Charlotte griber og ser mig kærligt, når alt bliver forvirret af gamle traume spor. Det har været Intet mindre end en transformerende og livgivende oplevelse for mig. Tak bliver bare lidt fattigt i denne sammenhæng, men TAK, af hele mit hjerte