Skip to main content

Charlotte Østerbæk

FACILITATOR, INSPIRATOR OG PSYKOTERAPEUT

Som Psykoterapeut vil jeg så gerne hjælpe dig til at træde meningsfulde skridt – mod følelsen af, at du er den bedste udgave af dig selv. Lad os sammen styrke din bevidsthed om, hvad der giver mening i dit liv, og hvordan du kærligt følger dine drømme, dine mål og udfolder det, som giver mening for dig.

Kom og lad os sætte fokus på at styrke dit fulde potentiale. Du er så meget mere, end du selv tror.

Jeg ser dig med kærlige øjne, favnende arme og et sansende hjerte. Du bliver rummet, spejlet og mødt. Jeg brænder for, at vise dig vej til dine håb, dine længsler, dine drømme - til den, du dybest set er. Du vil finde nye muligheder og en mere kærlig, særligt nærende og nydende måde at møde dig selv på. Det er for mig en gave at møde mennesker fra et dybt, vækstende, helende og meningsfyldt sted. Der, hvor livet føles sundere og sandere, og hvor dit potentiale vækster og udleves med en ny lethed og egenkærlighed.

Min livsrejse

Personligt har jeg mærket smerte i livet og har oplevet de begrænsninger, som fulgte med sorg, tab og mistrivsel. Jeg har på egen krop mærket, hvilken gave der følger med at lytte til min indre stemme og række ud efter andre mennesker. Igennem personlig vækst og procesorienteret krops- og psykoterapi har jeg oplevet, hvordan rejsen føltes lettere og lettere, smukkere og smukkere.

Livsudfordringer møder mange mennesker på rejsen gennem livet. Det er måden, jeg nu møder mig selv på og hermed også møder dig på - generelt, og når noget i dit liv er svært. Når du er på den anden side, er din vej for altid forandret. Jeg ved, at vi sammen kan forandre dit liv, såg du kan bevæge dig ad din sande vej derhen, hvor dit liv bliver lettere.

Baggrund og uddannelse

Min baggrund bygger på et både terapeutisk, pædagogisk, konsulterende, coachende og ledelsesmæssigt fundament. Min erfaring er bred og rummer rådgivning og vejledning i kommunal ledelses regi og også erfaring som sundhedsmæssig vægtkonsulent og selvstændig virksomhedsejer (De danske vægtkonsulenter).

  • Registreret Spirituel Integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobiasskolen
  • Integrativ Somatisk Traumeterapeut
  • Familieterapeutisk basisuddannelse fra Kempler Instituttet
  • Integrativ terapeut fra Tobiasskolen
  • Ledelseserfaring
  • Konsulent og kostvejleder ved De Danske Vægtkonsulenter
  • Ledelsesuddannelse ved UCN Nordjylland
  • Institutionsleder
  • Pædagog ved Skipper Clement Seminariet i Aalborg (mere end 30 års erfaring)

Mit menneskesyn

Mit faglige og personlige udgangspunkt hviler på et holistisk funderet menneskesyn. Jeg ser det enkelt menneske som helt unikt. Derfor er min tilgang til den enkelte også individuel.

Jeg arbejder procesorienteret i kreative forløb baseret på den integrative terapiform. Det vil sige, at jeg møder dig ud fra forståelsen af samspillet mellem krop, sind og sjæl.

Vi er alle en del af en større sammenhæng, en familie, en gruppe, et samfund, en …. Midt i denne sammenhæng står der et smukt væsen med styrke, kraft og en helt særlig kerne. Denne kerne – denne sjæl (som måske er dig) kan have mødt udfordringer sorg og smerter i livet, disse kan have skabt sår, fortrængninger og ubalancer. Med nænsom respekt vil vi sammen bevæger os tilbage til det, som er din oprindelige kerne. Sjælen falder til ro, finder mening og muligheder, og du genfinder din helt særlige balance i livet.

Min filosofi – mit hjertes vej

Balance er tilstede i min tro, mit håb og min kærlighed.
Jeg tror på, at der er en kærlig vej for dig. Nemlig ved, at du igen kommer til at træde dine skridt med en lethed, som kommer indefra og ud.

Jeg håber på, at du griber muligheden og fatter modet, fordi du kan få set på de begrænsninger, du møder i dit liv. Det er tid til at genfinde dine drømme og møde dig selv med accept, forståelse og egenkærlighed. Grib det nu, som er, og mærk livet, glæden og meningsfyldtheden blomstre.