Skip to main content

Psykoterapi for dig

Jeg ønsker for dig, at du vil ”danse” lettere og mere styrket gennem livet

Du har din helt særlige historie, din grund til at vælge psykoterapi – rummet er dit, og jeg vil møde dig der, hvor det giver mening for dig, din krop, dit sind og din sjæl.

Jeg lytter til dig, dine beretninger – støtter og styrker dig. Sammen følger vi din vej og dine processer. Med ønsket om, at du vil tage afsked med ikke længere brugbare mønstre og genoptage din livskraft, meningsfuldheden og egenkærligheden.


Jeg har fået så utrolig meget ud af min tid hos Charlotte. Da jeg startede i terapi, kæmpede jeg en sej kamp mod daglig angst og angstanfald. Jeg har altid fået at vide, at det var noget jeg skulle lære at leve med, men Charlotte gav mig troen på, at jeg igennem terapi kunne komme af med mine angstanfald og lære at kontrollere den angst, jeg havde i kroppen. Vi dykkede ned i min “bagage” og arbejdede med en gammel sorg, der ikke var taget hånd om. Jeg troede, jeg skulle gå i terapi for evigt, fordi jeg var et sted i livet, hvor jeg slet ikke kunne forestille mig at føle glæde og overskud igen. Men her står jeg - mor til to - med overskud og glæde i mit liv og i min hverdag. Charlotte er en hjertevarm, empatisk, kærlig, ærlig og hamrende dygtig terapeut. Hos Charlotte er man i trygge hænder, og jeg vil til hver en tid anbefale hende, for én ting er sikkert - jeg savner hende allerede ♥️
Nanna

Vækst i dine relationer via kærligheden til dig selv

FOREDRAG

Kærligheden til dig selv er din vigtigste relation. Oplever du, at det til tider er nemmere at møde andre kærligt, end det er at give og nære en kærlig relation til dig selv? Der findes en nænsom, favnende og smuk vej. Kærligheden lever nemlig i hvert et skridt, du tager.