Skip to main content

Foredrag og workshops

Jeg har noget på hjerte.

Vi såres i relationer, og vi heles i relationer. Derfor har jeg lavet en række foredrag, der dybest set handler om, at hele relationen til os selv og til andre.

Mit arbejde er baseret på en bred, solid faglighed og styrkende personlig indsigt. Jeg gør både brug af mine personlige indsigter og min faglige baggrund i min formidling ved foredrag og workshops.

Jeg kan balancere det alvorlige med det humoristiske og er tydelig som formidler af meningsfyldte budskaber.

For mig betyder det noget at sprede god energi, reflekterende tanker og lyst til forandring, når jeg holder mine foredrag eller workshops.

Ønsker du, at jeg kommer ud i din institution, din forening eller til dit selskab for at inspirere tilhørerne  om relationelle temaer? Kontakte mig gerne, hvad enten du ønsker at booke mig til et foredrag, en temadag eller har et personale, som du ønsker at inspirere!


Vækst i dine relationer via kærligheden til dig selv

Ny dato på vej

Kærligheden til dig selv er din vigtigste relation. Oplever du, at det til tider er nemmere at møde andre kærligt, end det er at give og nære en kærlig relation til dig selv? Der findes en nænsom, favnende og smuk vej. Kærligheden lever nemlig i hvert et skridt, du tager.

Desværre sker det alt for ofte, at vi mennesker bliver lidt væk fra os selv. Vi træder andres skridt i forsøget på at blive mødt kærligt. Sandheden er, at du må starte med at skabe præcis det samme forhold til dig selv, som du ønsker må blive skabt og vækste i dine relationer.

Kom til en inspirerende temaaften, og mærk, hvordan kærligheden til dig selv og dine relationer igen kan pulsere.

Din indre personlige rejse – Slut fred med dine evige kampe

Ny dato på vej

Er du styret af mad, relationer, sex, alkohol, fysiske aktiviteter, stoffer, elektronik, tv, spil eller noget helt andet? Føler du dig fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre og fanget i dit indre tomrum?

DU ER SÅ MEGET MERE, END DU SELV TROR.

Dine skridt kan du komme til at træde kærligt, nænsomt, indsigtsfuldt og i erkendelse af, at forandringen må ske indefra og ud for også at ske udefra og ind.

Når vi oplever afhængigheder, handler det om, at vi dulmer nogle følelser, som har været for svære at håndtere tidligere. Måske er vi ikke blevet set, hørt og forstået i vores smerte, og kroppens forsvar har passet godt på os. Længslen efter indre balance gør, at vi bruger forskellige midler til at opnå indre ro.

SAMMEN TRÆKKER VI VEJRET OG BEVÆGER OS IGENNEM AFHÆNGIGHEDERNE – Lad os byde dine længsler og din livsappetit velkommen for herved at genskabe livsglæden og livskraften.

At danse i takt med smerten, når den flytter ind – om at være pårørende til et menneske i smerte

Ny dato på vej

Pludselig sker det, at smerten står ved din hoveddør og banker på. Du bliver tilskuer til at en, du elsker, er i smerte, og du oplever, at smerten bliver det ekstra familiemedlem, som sidder med ved bordet, når livet leves. Tilstanden af smerte pulserer som et livsvilkår for alle.

Når din kære rammes af fysisk eller psykisk smerte, rammes hele familien. Måske har du travlt med at passe på din kære i starten. Måske bliver det svært at sætte ord på dine egne behov og at udtrykke dine sorger, smerter og længsler, når du samtidig ønsker at være tålmodig, rumlig, kærlig og omsorgsfuld. Måske bliver kærligheden sat på prøve?

Tag din kæreste i hånden eller kom alene og dans med” i et rum, hvor vi bevæger os ind i et emne, som er fyldt med tabu og længsler, som skal frem i lyset for at lindre smerten.