Skip to main content

Parterapi

Ligemeget hvor store jeres udfordringer synes at være i parforholdet, så vil I blive overrasket over, hvor tæt I kan komme på hinanden igen via fokus på jeres kommunikation, kærlighed, intimitet, seksualitet og forståelsen for hvert jeres perspektiv i livet.

De bedste og smukkeste ting i verden kan hverken ses eller røres - de opleves med hjertet.

Måske søger I min hjælp for at få afklaret eller nuanceret en konkret problemstilling?

Måske er jeres relation og nærværet mellem jer kommet lidt på afveje?

Måske har I i nogen tid haft problemer eller konflikter?

Er I begge blevet slidte af konflikterne og har frustrationer og/eller opgivelse fået en central plads i jeres relation?

Uanset jeres udfordringer møder jeg jer i respekt for jer begge.


I parterapi hos Charlotte har vi lært nye ting om os selv og hinanden der har gjort stor gavn for vores kommunikation. Charlotte så os begge, vores udfordringer. Og satte fokus på det, som vi ikke selv var bevidste om og hvorfor konflikterne opstod. Hun belyste hvad der ligger til grund og hjalp os med at se, høre og forstå hinanden på ny.
Camilla og Nikolaj

I parterapi arbejder jeg på at give kærligheden mellem to mennesker og lysten til at være sammen de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet.

Det er vigtigt at se på kommunikationsdelen i parforholdet, når I som par spørger jer selv og hinanden, om I virkelig kommunikerer eller bare snakker sammen i jeres forhold?

Hvordan lever sårbarhed over for kritik i jeres fælles liv, og hvordan udtrykker I jeres længsler og behov?

Arbejdet foregår imellem jer to, som deltager i parterapien. Jeg hjælper med at skabe forståelse og forløsning, så I igen nærmer jer hinanden i dén kærlighed som bragte jer sammen.

Er I allerede afklaret omkring at gå hvert til sit, er parterapi en fin måde at fortsætte som kærlige forældre, sammen om jeres børn og med et liv og en hverdag hver for sig.

Tøv ikke med at tage kontakt - mit hjerte brænder for kærligheden og det føles så meningsfuldt at være vidne til at to mennesker genfinder gnisten, nysgerrigheden og passionen for hinanden.

Charlotte Østerbæk, Aalborg
Reg. Psykoterapeut for krop, sind og sjæl


Når du og jeg mødes første gang skal vi tale praktiske elementer i forløbet.

Vores første møde er også fundamentet til at etablere en positiv kontakt og grundlaget for, at tilliden imellem os vil skabe vækst i den nødvendige relation imellem dig som klient og mig som terapeut.

Samtaler kan afholdes fysisk i min klinik i Aalborg eller online - efter nærmere aftale.