Skip to main content

Terapiformer

Jeg ønsker for dig, at du vil ”danse” lettere og mere styrket gennem livet.

Når du tager første skridt ind over dørtrinet til min klinik, tager du et vigtigt skridt mod dybere indsigt i dig selv. Du har truffet et valg om forandring. Sammen vil vi hjælpe forandringen på vej. Med nænsomhed og respekt for dig og det, som længes efter at blomstre og gro, tager vi på rejse. Gradvist vil du møde dig selv med større forståelse, respekt og egenkærlighed. Det vil ske i dit eget tempo, og du vil mærke, hvordan kærligheden til dig selv igen vil sprudle og skabe større glæde og livslyst.

Psykoterapi for den enkelte

Du har din helt særlige historie, din grund til at vælge psykoterapi – rummet er dit, og jeg vil møde dig der, hvor det giver mening for dig, din krop, dit sind og din sjæl.

Jeg lytter til dig, dine beretninger – støtter og styrker dig. Sammen følger vi din vej og dine processer. Med ønsket om, at du vil tage afsked med ikke længere brugbare mønstre og genoptage din livskraft, meningsfuldheden og egenkærligheden.

Vækst i dine relationer via kærligheden til dig selv

FOREDRAG

Kærligheden til dig selv er din vigtigste relation. Oplever du, at det til tider er nemmere at møde andre kærligt, end det er at give og nære en kærlig relation til dig selv? Der findes en nænsom, favnende og smuk vej. Kærligheden lever nemlig i hvert et skridt du tager.

KONTAKT OG HØR MERE

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.