Privatlivspolitik

Introduktion

Denne persondatapolitik omhandler hvordan Balance i Livet v/Charlotte Østerbæk bruger og beskytter personlige informationer, som jeg kommer i besiddelse af i forbindelse med;

  • dit besøg på min hjemmeside
  • dit besøg på min facebook-side samt messenger
  • mailkorrespondance
  • telefon
  • nyhedsbreve
  • formularer på min hjemmeside http://www.charlotteoesterbaek.dk
  • og i forbindelse med terapiforløb hos mig.

Alle personlige informationer, som du afgiver til mig, vil kun blive brugt i henhold til denne persondatapolitik.

Accept

Når du indgår et samarbejde med mig, accepterer du også de betingelser, der er beskrevet i denne persondatapolitik.

Der kan være særligt tilfælde, hvor du vil modtage en samtykkeerklæring som du skal acceptere for vores videre samarbejde. Hvis dette er tilfældet, vil du blive informeret udførligt om, hvad du giver samtykke til og samtykket vil være frivilligt. 

Dataansvarlig

Dataansvarlig for Balance i Livet er Charlotte Østerbæk, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formål med indsamling af oplysninger

Når jeg indsamler oplysninger om dig, gør jeg det med bevidsthed og med specifikke formål for øje, som beskrevet her;

Mail, telefon og sms

Når vi skriver sammen på mail eller på sms, så ligger jeg inde med de oplysninger, du skriver til mig om. Derudover opbevarer jeg din mailadresse, telefonnummer samt dit navn.

Jeg benytter sikker mail (krypteret). Mail og sms gemmes kun, hvis de er relevante for vores samarbejde. I det tilfælde gemmes de i din journal eller i systemer, beskrevet herunder.

Formålet med indsamling og opbevaring er, at kunne besvare og hjælpe dig i de oplysninger og eventuelle spørgsmål, du skriver til mig om. 

Besøg på min hjemmeside

Når du besøger min hjemmeside, kan du benytte dig af min kontaktformular. Den videresender dine oplysninger til mit mailsystem og disse behandles som beskrevet ovenfor.

Cookies

Min hjemmeside benytter kun de cookies, der er nødvendige for at min side fungerer korrekt. Der indsamles altså ikke oplysninger om dig ved besøg på hjemmesiden.

Klient i forløb/journal

Når du indgår i et terapeutisk forløb, fører jeg journal over vores samtaler/sessioner. Dette gør jeg for at kunne støtte dig bedst muligt undervejs i forløbet.

Mange af oplysningerne i journalen karakteriseres som følsomme personoplysninger, og disse vil du blive bedt om at give udtrykkeligt samtykke til i separat formular. I denne samtykkeerklæring vil du blive oplyst om, hvilke informationer, jeg indhenter og opbevarer.

Andre oplysninger er nødvendige for vores samarbejde og skal opbevares, for at dokumentere særlige regnskabsmæssige oplysninger. Dette drejer sig om navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt eventuelle økonomiske oplysninger, der er nødvendige i forhold til transaktioner m.v.

Videregives dine oplysninger?

Klient i forløb

Jeg går i supervision, og derfor kan oplysninger fra journaloptegnelser blive videregivet til supervisor samt eventuelle ”med-supervisander”. Jeg bestræber mig på at anonymisere dig bedst muligt og på den måde have din sikkerhed og integritet for øje. Der er fuld tavshedspligt til alle supervisioner.

Øvrige oplysninger

Jeg videregiver ikke oplysninger om dig til andre, medmindre det bliver mig pålagt i henhold til lovgivningen, eller hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke til videregivelse.

Såfremt jeg videregiver information omkring dig til tredjeparter, udover ovenstående, vil jeg meddele dig dette og bede om dit samtykke

Har andre adgang til dine oplysninger?

I tilfælde af, at andre (IT-supporter/reparatør/konsulenter) får adgang til min computer, vil denne have udfyldt fortrolighedserklæring. 

Tredjepartstjenester

Jeg benytter enkelte tredjepartstjenester i forhold til behandling af de oplysninger, jeg opbevarer om dig. Disse er:

Terapeutbooking (www.terapeutbooking.dk)

Terapeutbooking benyttes til journalføring, når du indgår i terapiforløb hos mig.

Derudover benyttes Terapeutbooking til at fakturere dig.

Du kan læse Terapeutbookings persondatapolitik her: PERSONDATAPOLITIK

Mailsystem

Mails håndteres gennem leverandøren af hosting til websiden. Serveren benytter krypteret mails.

Leverandøren er:

dform aps
Lerbakken 64
8410 Rønde
CVR: 39451042

Databehandleraftale

Alle personlige informationer, som videregives til tredjepartstjenester, vil blive opbevaret i overensstemmelse med disse tredjeparters fortrolighedspolitik og der vil være indhentet databehandleraftale med disse for at sikre, at de lever op til Persondataforordningens regler.

Hvis du ønsker at se disse databehandleraftaler, kan disse rekvireres på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I tilfælde af, at tredjepartstjenester befinder sig uden for EU, sikrer jeg mig, at de lever op til de standarder, der er godkendte i henhold til forordningen.

Kontrol af dine personlige informationer

Du kan til enhver tid skrive til mig på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at sikre dig, at jeg har de korrekte data liggende om dig.

Hvis og når vi bliver opmærksom på, at der er ændringer i dine oplysninger, retter jeg disse til hurtigst muligt.

Sletning af informationer

De data, der er nødvendige i forhold til økonomiske transaktioner/fakturering osv., opbevares i henhold til lovgivningen i 5 år. Herefter vil de blive slettet.

Journaloplysninger

Oplysninger og fortegnelse over vores fælles arbejde i terapiforløb opbevares i 1 år efter, at du har afsluttet et samarbejde hos mig. Begrundelsen for dette er, at bevare muligheden for eventuelt at fortsætte samarbejdet, hvis det skønnes nødvendigt på et senere tidspunkt.

I tilfælde af samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. Dette vil ikke påvirke vores samarbejde, udover at det vil blive vanskeligere at støtte dig på samme gode måde, som hvis jeg havde journaloptegnelser.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger inden 1 år efter afsluttet samarbejde, kan du skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - herefter vil de blive slettet inden for 2 uger.

Mail, telefon og sms
Jeg sletter mails fra dig efter 30 dage, hvis du er i forløb hos mig. Hvis der er noget, der er vigtigt i forhold til et eventuelt forløb hos mig, vil de blive gemt i sikkert system i din journal.

Øvrige mailhenvendelser bliver slettet efter 30 dage.

Sms slettes senest inden for 30 dage, medmindre der er noget, der er relevant at gemme i forhold til dit forløb. Disse gemmes så ligeledes i henhold til ovenstående.

Hvis du er klient hos mig, bliver dit navn og telefonnummer slettet 30 dage efter, du har afsluttet forløbet.

Hvis du ringer til mig, uden at være klient eller på anden måde tilknyttet mit virke, vil jeg ikke gemme dine kontaktoplysninger i telefonen. 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har indsamlet, og som jeg opbevarer og behandler om dig.

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

I tilfælde af samtykkeerklæring, kan du kræve denne tilbagekaldt.

Ønsker du at gøre ovenstående gældende, så kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende min privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Klage

Ønsker du at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Denne fortrolighedspolitik gælder for:

Balance i Livet v/Charlotte Østerbæk

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.