Facilitator, inspirator og terapeut

Charlotte Østerbæk

Som terapeut vil jeg så gerne hjælpe dig til at træde meningsfulde skridt – mod følelsen af, at du er den bedste udgave af dig selv. Lad os sammen styrke din bevidsthed om, hvad der giver mening i dit liv, og hvordan du kærligt følger dine drømme, dine mål og udfolder det, som giver mening for dig.

Om Charlotte Østerbæk

Min livsrejse

Personligt har jeg mærket smerte i livet, har oplevet de begrænsninger, som fulgte med sorg, tab og mistrivsel. Jeg har på egen krop mærket, hvilken gave der følger med at lytte til min indre stemme og række ud efter andre mennesker. Igennem personlig vækst og procesorienteret krops- og psykoterapi har jeg oplevet, hvordan rejsen føltes lettere og lettere, smukkere og smukkere.

Livsudfordringer møder mange mennesker på rejsen gennem livet. Det er måden, jeg nu møder mig selv på og hermed også møder dig, generelt og når noget er svært – den vej er for altid forandret. Og jeg ved, at vi sammen kan forandre dit liv og du kan bevæge dig af din sande vej, derhen hvor dit liv bliver lettere.

Uddannelse

Certificeret 2018

Spirituel integrativ krops- og psykoterapeut ved Tobiasskolen

Min baggrund bygger på både terapeutisk, pædagogisk, konsulterende, coachende, ledelsesmæssigt fundament. Min erfaring er bred og rummer såvel rådgivning og vejledning i kommunal ledelses regi, samt sundhedsmæssig vægtkonsulent erfaring som selvstændig virksomhedsejer (De danske vægtkonsulenter).

BAGGRUND

Erfaring og arbejdspladser
  • Registreret Spirituel Integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobiasskolen
  • Familieterapeutisk basisuddannelse fra Kempler Instituttet 
  •  Integrativ terapeut fra Tobiasskolen 
  • Ledelses erfaring
  • Konsulent og Kost vejleder ved De Danske Vægtkonsulenter
  • Ledelsesuddannelse ved UCN Nordjylland
  • Institutionsleder
  • Pædagog ved Skipper Clement Seminariet i Aalborg (mere end 30 års erfaring)
 

Din terapeut

Jeg ser dig, med kærlige øjne, favnende arme og et sansende hjerte. Du bliver rummet, spejlet og mødt. Jeg brænder for, at vise dig vej til dine håb, dine længsler, dine drømme, til den du dybest set er. Du vil finde nye muligheder og en mere kærlig, særlig nærende og nydende måde at møde dig selv på. Det er for mig en gave at møde mennesker fra et dybt, vækstende, helende og meningsfyldt sted – Der hvor livet føles sundere, sandere og hvor dit potentiale vækster og udleves med ny lethed og egenkærlighed.

Kreativiteten er hos mig, en naturlig del af mit liv og i min praksis.

Jeg ser terapi, som en kreativ proces, en kunstform, som udspiller sig i hver eneste session. Det betyder at jeg bruger min redskabssparlette af kreative redskaber, under og gennem et krops- og samtale terapeutiske forløb. De metoder der bliver inddraget, vælges med udgangspunkt i den klient jeg har forløb med.

Der kan være tale om redskaber som:

– Kropsterapi
– Samtaleterapi
– Meditative guidninger
– Traumeforløsning
– Åndedrætsterapi
– Arb. med delpersonligheder
– Tegne terapi
– Drømmearbejde
– Danseterapi
– Systemisk opstilling
– Indre barn arbejde og meget, mere….

Om Charlotte Østerbæk

Mit menneskesyn

Mit faglige og personlige udgangspunkt, hviler på et holistisk funderet menneskesyn. Jeg ser det enkelt menneske som helt unikt og derfor er min tilgang til den enkelte også individuel.

Jeg arbejder procesorienteret i kreative forløb, baseret på den Integrative terapiform. Det vil sige, at jeg møder dig ud fra forståelsen af samspillet mellem krop, sind og sjæl.

Vi er alle en del af en større sammenhæng, en familie, en gruppe, et samfund, en….. Midt i denne sammenhæng står der et smukt væsen med styrke, kraft og en helt særlig kerne. Denne kerne – denne sjæl (som måske er dig) kan ha´ mødt udfordringer sorg og smerter i livet, disse kan ha´ skabt såringer, fortrængninger og ubalancer. Med nænsom respekt, vil vi sammen bevæger os tilbage til det som er din oprindelige kerne. Sjælen falder til ro, finder mening, muligheder og genfinder sin helt særlige balance i livet.

Min Filosofi – mit hjertes vej

Balance er tilstede i min tro, mit håb og min kærlighed.
Jeg tror på, at der er en kærlig vej for dig. Ved at du igen kan komme til, at træde dine skridt med en lethed, som kommer indefra og ud.

Jeg håber på, at du griber muligheden og fatter modet, fordi du, kan få set på de begrænsninger, som du møder i dit liv. Det er tid til, at genfinde dine drømme og møde dig selv med accept, forståelse og egen kærlighed. Grib det nu som er, mærk livet glæden og meningsfyldtheden som vil blomstre.

FORENINGEN AF DANSKE PSYKOTERAPEUTER

Jeg er Registreret Psykoterapaut og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP), hvilket er en garanti for dig om, at jeg følger foreningens faglige krav og etiske regler, som er udstykket og godkendt af styrelsen for patientsikkerhed, at jeg modtager supervision og at jeg er veluddannet. Du kan læse mere om betingelserne for at være Reg. Psykoterapaut igennem Foreningen af Danske Psykoterapeuter på fadp.dk.

Booking og priser hos Balance i livet

Vil du booke en behandling?

Er du i tvivl om, hvilken form for behandling, der passer bedst til dig og dine behov? Jeg hjælper dig meget gerne i gang med et forløb eller bare en enkelt gang med præcis den terapiform, du behøver. Se priserne her på siden og kontakt mig for spørgsmål og booking.

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.