Terapi i det fri

Oplev

Terapi i det fri!

Er en mulighed for dig, som ønsker at bevæge dig i det fri, og gøre brug af naturen undervejs, igennem dine terapautiske processer. Vi mødes på et, i forhånd aftalt sted og starter nænsomt op ved at fornemme din puls og din naturlige vejrtrækning.

Vi følger dit naturlige tempo på rejsen og lader processen bevæge sig, imens vi gør brug at samtalen, stilheden, bevægelsen, at stå stille, iagttage livet og det som din krop, dit sind og din sjæl – hele dig kommer i kontakt med, når naturens elementer er en smuk medspiller undervejs i din bevægelse mod større og større frihed i væren.

At vi bevæger os i naturen og med naturen, er generelt godt for os mennesker, det gavner vores nervesystem og de fleste oplever mere indre ro, og dybere forankring, igennem bevægelsen i naturen. Vi bevæger os igennem skov, strand og via åbent land. Under din Terapi i det fri, inviterer vi lyde, stilhed, dufte, lys, mørke, sol, vind, vand og vejr med ind i en naturlig væren i det fri.

At mødes på et forud aftalt sted og bruge naturen der, vælger nogle klienter, imens andre ønsker at bruge naturen siddende, stående, liggende, værende på min terrasse, hvor vi bruger det som vi møder i det nære rum. Begge muligheder aftaler vi ud fra dit behov.

Kontakt og book tid

Alle bookinger på behandlinger foregår via telefonisk eller skriftlig henvendelse via kontaktformularen på kontaktsiden eller mail. Find oplysningerne herunder.

Telefon

40 21 75 71

Mail

info@charlotteoesterbaek.dk

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.