Psykoterapi for par

Kommunikation, seksualitet, Kærlighed og dit hjerte

Parterapi hos Balance i Livet

Når I som kærester/ ægtefæller/ livsledsagere overvejer at sætte fokus på jeres relation som par, vil vigtige grundelementer i parterapien være kommunikation, kærlighed, intimitet og seksualitet.

  • Måske kommer I til mig i min praksis for at få afklaret eller nuanceret en konkret problemstilling. Uanset udfordringerne, så vil jeg møde jer i respekt for jer begge.
  • Eller måske er jeres relation og nærværet imellem jer kommet lidt på afveje, og sammen har I valgt at søge terapi. Givet med et ønske om, at kærligheden, kommunikationen og den seksuelle polaritet vil blomstre.
  • Måske har I i nogen tid haft problemer eller konflikter? Er I begge blevet lidt slidte af konflikterne og har frustrationer og/eller opgivelse fået en central plads i jeres relation? Her I prøvet at løse problemerne og nå hinanden, men har i stedet fået flere konflikter og skænderier eller større og større afstand, dårligere intimitet og seksualitet eller oplevet større tab af fortrolighed og nærhed?

Det sker, at et par er gået så langt, at de uforløste konflikter og manglen på nærvær er blevet kroniske og fastlåste. Her kan nærvær, intimitet og seksualitet være helt fraværende i forholdet. Også hvis det er tilfældet, er det muligt at skabe positive ændringer i parterapien.

I parterapi arbejder jeg på at give kærligheden mellem to mennesker og lysten til at være sammen de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet. Det er vigtigt at se på kommunikationsdelen i parforholdet, når I som par spørger jer selv og hinanden, om I virkelig kommunikerer, eller I bare snakker sammen i jeres forhold?

Som jeg ser parforholdsrelationen, vil fokus på kommunikationen, skabe vækst i kærligheden og i seksualiteten.

Hvordan lever sårbarhed over for kritik i jeres fælles liv, og hvordan udtrykker I jeres længsler og behov? Er I tæt på at tage afsked med hinanden, og når I frem til, at jeres fælles liv må slutte? Så kan parterapi hjælpe til, at jeres afsked bliver et ”tak for det, som vi har delt” og en fin måde at fortsætte som kærlige forældre, sammen og hver for sig.

De bedste og smukkeste ting i verden kan hverken ses eller røres, de må opleves med hjertet.

Kontakt og book tid

Alle bookinger på behandlinger foregår via telefonisk eller skriftlig henvendelse via kontaktformularen på kontaktsiden eller mail. Find oplysningerne her under.

Telefon

40 21 75 71

Mail

info@charlotteoesterbaek.dk

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.