Gruppeforløb

Gruppeforløb

Slå op med skyld, skam og skæld ud

og forelsk dig i den du virkelig er – fordi du er dejlig!

Kunne du tænke dig at tage afsked med følelsen af at være tung, trist og træls? Vil du i stedet forelske dig i den du virkelig er – fordi du er dejlig – som du er!  Vil du selv være herre over dit eget liv og gå fra at ”overleve” til at leve DIT liv? Vil du sige ja til kærlige, nænsomme og respektfulde møder med dig selv og dine medmennesker.

Hvis du kan nikke ja til overnævnte, så læs videre her!

Skal det være slut med at bruge din energi på at kritiserer, kæmpe og torturerer dig selv med underkendende ord og handlinger. Skal det være slut med at fixe, forandre, kontrollere og kæmpe dig gennem diverse projekter, som lykkes på det ydre plan, – nu og her og så længe redskaberne følges og efterleves. Er tiden kommet til at tage afsked og lade den forandre sig – stemmen indeni dig, som hvisker eller råber ”det er ikke godt nok”, ”tag dig nu sammen!”, ”Du er alt for!!! Tidligere hjalp jeg mennesker ned i vægt, via kontrol og ydre styring. I dag kan jeg hjælper dig til indre og ydre balance – via kærligheden til dig selv og det menneske som du dybest set er.

Dårligt selvværd, indre kritik og skamfølelse har for mig i mange år betydet overvægt, selvdestruktion og madmisbrug. Det er netop selvdestruktion i forskellige former, som dette forløb tager udgangspunkt i. Du kender helt sikkert dine egen selvdestruktive mønstre; om det er tanker, mad, forhold eller noget helt andet, så er gruppeforløbet en kærlig mulighed, et nænsomt rum, hvor vi sætter lys på det som begrænser og herved skabes der plads til bevægelsen igennem for dig.

Jeg har haft både faglig og personlig erfaring med skyld, skam og skældt ud, Jeg har haft ondt i min sjæl, levede med en indre dommer som fortalte mig at jeg var for meget, for lidt, for…. og jeg dulmede mine følelser med sukker. Dengang elskede jeg ikke mig selv og min krop – dengang følte jeg mig tung trist og træls – smilede udenpå og græd indeni. I dag holder jeg af mig selv, mit liv og ”det menneske jeg dybest set er”. Elsker du dig selv som du er – eller SKAMMER DU DIG og længes du efter at slutte fred med din indre kamp?

Jeg tilbyder dig et procesorienteret forløb, med plads til dig og 7 andre personer der alle har et fælles fokus.  Vi tager os nænsomt af de indefra kommende processer, med en kærligt fokuseret struktur. Redskaberne vil tage udgangspunkt i dig og de behov som viser sig i processen. 

Jeg glæder mig til at møde dig, nænsomt, kærligt og med fokus på det menneske du er. Jeg gør mit, dine gruppefæller deres og du skal selv være indstillet på at gøre en indsats. Her forpligter vi os alle til, at bidrage i det relationelle og procesorienterede forløb. Det er en udviklende proces, som vi sammen er en aktiv del af.

Hvilken betydning vil det ha’ for dig at slutte fred med skyld, skam og skæld ud? Det her er din vej mod frihed, fred og følelsen af at du er go’ som du virkelig er.

Det tager tid, at skabe varige forandringer og forløbet er for dig, der virkelig har fået nok og VIL en forandring på et dybere plan og som ønsker at arbejde med din proces imellem vores møder, så alt forankres i dit levede liv..

Kontakt og book tid

Alle bookinger på behandlinger foregår via telefonisk eller skriftlig henvendelse via kontaktformularen på kontaktsiden eller mail. Find oplysningerne herunder.

Telefon

40 21 75 71

Mail

info@charlotteoesterbaek.dk

Leder du efter generel info om gruppeforløb?


Pris og opstart

Opstart:

Tirsdag den 1. september 2020 kl. 16.00-20.00 (eller snarest muligt ved 6 tilmeldinger). Pris 700 kr. pr. session, Betal for alle 8 gange ved tilmelding og spar 700 kr.  

Praktisk info

 • Vi mødes i min klinik i Aabybro.
 • Vi mødes hver anden uge, i et fordybende forløb af 8X4 timers varighed.
 • Inden opstart, kontakter jeg dig til en 1:1 telefonisk session af en varighed på ca. ½ time, hvor vi kort drøfter det som du ønsker fokus på under forløbet.
 • Der vil blive serveret vand, kaffe og te samt lidt frugt og snacks).

Forløbets indhold

 1. Vi tager på opdagelsesrejse i det liv du længes efter. Sammen tager vi os kærligt af de svar som bor i dig.
 2. Vi undersøger behovet bag dine selv destruktive mønstre, dine længsler og dine behov.
 3. Vi ser kærligt på dine handlinger, det som begrænser dig og vi ser på hvad du i stedet har brug for.
 4. Vi bevæger os ind i din Tro, dit håb og din egen kærlighed.
 5. Vi bevæger os helt tæt på, skyld, skam og skæld ud.
 6. Vi ser på bristede håb, på længsler og vi går på opdagelse i det menneske som du dybest set er – her også incl. At lære at række ud og bede om det du har brug for.
 7. Vi vil sammen se på ressourcer, på vejen igennem og væk fra afhængighed – Du vil finde styrke og egenkærlighed og herved opnår du indre og ydre balance
 8. Gruppeforløbet sætter fokus og retning for vejen mod frihed – DET ER TID TIL KÆRLIGT AT SLUTTE FRED!

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.