Gruppeforløb – Misbrug

Kom – det er tid til at slippe dit erkendte misbrug og din afhængighed!

Kom – det er tid til at slippe dit erkendte misbrug og din afhængighed!

Har du lyst til at være sammen med andre om, at bevæge dig ud af afhængigheden? Det kan være en lang vej, fra du har erkendt, at du har et misbrug og til at du kan være fri af afhængigheden. Vejen ud af det, kan være svær at foretage alene.

Derfor bliver gruppen her, en vigtig del af din rejse. Jeg forestiller mig, at du er indstillet på, eller allerede er igang med et individuelt terapiforløb og det er også vigtigt at fortsætte (eller komme i gang) med den del af din rejse.

Dette forløb er afgrænset til specifikt at henvende sig til dig, som er begrænset af alkohol, stoffer, hash eller piller.

Vi mødes hver 4 uge i min klinik i Aabybro og I som deltagere kommer til, at følge hinanden tæt. Det gør I dels når vi mødes og dels igennem den lukkede facebook gruppe, som skal danne base for daglig sparring og støtte således, at DU ALDRIG ER ALENE.

Med dit ønske om at slippe den begrænsning som det giver at have et misbrug, sætter jeg fokus på at facilitere, og følge dig igennem. Jeg hjælper dig med at finde den timing, der er den helt rette for dig, din situation og din vej mod friheden.

Vi bevæger os ind i afhængigheden, igennem den og sammen med de dybere forløsninger, kan du følge din vej, tilbage til den du dybest set er.

Jeg er der for dig og du har dine gruppefæller som støtter og dybest set er det dig selv, som skal gøre den største bevægelse. Håber at vi ses til denne udviklende proces, som vi alle sammen er en aktiv del af.

Praktisk info:

 • Vi mødes i min klinik, Nørremarksvej 33, 9440 Aabybro.
 • Vi mødes hver 4 uge, i et fordybende forløb af 16X4 timers varighed.
 • Det er nødvendigt, at du sideløbende med gruppeprocessen, er indstillet på, at følge et individuelt terapeutisk forløb. 
  • Inden opstart, aftaler vi et tidspunkt hvor jeg kontakter dig til en 1:1 zoom session af en varighed på ca. ½ time, hvor vi kort drøfter dine tanker, udfordringer og dit fokus.
  • Processen vil blive understøttet via. materialer og forskellige øvelser som understøtter processen.
  • Der bliver lavet en lukket facebook gruppe, udelukkende for dig som deltager, dine gruppefæller og facilitator.
  • Der vil blive serveret vand, kaffe og te samt lidt frugt og snacks).
 • Prisen for deltagelsen er 700 kr. pr. gruppe session.
 • Ved betaling af hele forløbet ved tilmelding, tilbydes en her og nu rabat på 700 kr.
 • Gruppen starter ved 4 deltagere og vi bliver max 8 deltagere.
 • Gruppen mødes første gang hos mig tirsdag den 12. januar 2021. (Næste forløb har forventet opstart, onsdag d. 7. april 2021)
 • I tidsrummet 16.00 – 20.00.
 • Alle deltagere i gruppen er naturligvis underlagt tavshedspligt og det er jeg også.

Jeg hedder Charlotte Østerbæk og er Selvstændig Certificeret psykoterapeut for krop, sind og sjæl. Uddannet på Tobiasskolen, hvor jeg også er assistent.

Gruppen starter ved 4 deltagere og vi bliver max 8 deltagere.

Du kan læse mere om mig som menneske, psykoterapaut og facilitator, og om mine overvejelser omkring gruppeforløb generelt, på min hjemmeside www.charlotteoesterbaek.dk  og du er velkommen til at maile mig på info@charlotteoesterbæk.dk eller kontakte mig telefonisk på 40217571.

Dette uanset om du har brug for flere informationer eller blot ønsker at tale med mig.

Jeg vil gerne tilbyde, at du som deltager, mødes med mig individuelt, via zoom – snarest. Således at vi har, set hinanden i øjnene og etableret kontakt inden forløbet starter.

Gruppeforløbets indhold:

 1. Sammen vil vi bevæge os dybt ind i dine og de øvrige gruppemedlemmers selvdestruktive mønstre.
  Vi vil se på årsager og sammenhænge – gøre det som forhindrer tydeligt.
  Vi vil bevæge os igennem forhindringer, mod erkendelse og skabe handling og struktur på de forandringer som må til.

 2. Vi vil se på strukturen i og omkring dig, dit og dine gruppefællers liv – her bliver det centralt at skabe en sund balance og vi vil tage kognitive redskaber i brug til, at understøtte alle gruppedeltagere, på denne dybe indre rejse.

 3. Sammen vil vi inddrage nervesystemet og sætte fokus på dit og dine gruppefællers nervesystem. Sammen vil vi trække vejret, tage livet ind og slippe det som begrænser.

 4. Vi må se på hvordan medafhængighed kan være en medspiller og en forhindring for dig i dit endelige opgør med det som begrænser og fastholder.

 5. Vi vil finde ind i behovet bag dine afhængigheder og dit misbrug. Vi vil bruge hinanden som støtter, som spejl og herved tage os kærligt af smerten og dine længsler, dine forsvar og sætte lys på de svar som bor i dig.

 6. Vi vil kærligt bevæge os sammen og se dybt ind i tro, håb og egen kærlighed. Lade drømme leve og tage os af det som forhindrer dig og dine gruppefæller i, at række ud i relationerne for, at få det som I hver især har brug for.

 7. Vi vil sammen se på og må tage os af – slutte fred med den smerte du har tilført dig selv fysisk, psykisk og sjæleligt. Både i forhold til dig selv og i dine relationer.

 8. Vi vil sammen se på jeres individuelle ressourcer, på vejen igennem og væk fra afhængighed – vende forhindringer til styrker og mærke hvordan egenkærligheden skaber livskraft og bevæger sig fra skyggen og frem i lyset.

Gruppeforløbet kan blive din vej til større FRIHED 

– DET ER TID TIL KÆRLIGT AT LIGGE MISBRUGET BAG DIG, AT SLUTTE FRED!

De bedste tanker
Charlotte Østerbæk

Kontakt og book tid

Alle bookinger på behandlinger foregår via telefonisk eller skriftlig henvendelse via kontaktformularen på kontaktsiden eller mail. Find oplysningerne herunder.

Telefon

40 21 75 71

Mail

info@charlotteoesterbaek.dk

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.