Gruppeterapi

Det er i relationer, vi såres, og i relationer, vi heles

Gruppeforløb med Balance i Livet

Når du vælger at følge et gruppeforløb hos mig, vil der uanset temaet være et fælles formål – vi mødes om at arbejde terapeutisk, og målet er, at du oplever større balance i samspil og relation med både dig selv og  de øvrige deltagere.

Vi mødes i et procesorienteret forløb, hvor jeg skaber rummet og rammerne i forhold til, det på forhånd formulerede tema. Der vil i forløbet være fokus på det som rører sig i dig og din individuelle proces.

Samtidig opstår der et naturligt samspil med dine gruppefæller, og deres processer kommer naturligvis også til at være centrale. I vil sammen opleve, hvordan spejlingen i og samspillet med andre skaber grobund for vækst.

I gruppesammenhæng, er tillid, trykhed og kærlig respekt for hinanden og det som vi deler, meget vigtigt. Jeg vil her og undervejs i forløbet sikre mig, at alle tager tavshedspligten og den kærlige tilgang yderst seriøs. 

Alle bliver I vidner til hinandens personlige rejse. Det bliver en smuk gave, et vidnesbyrd, som skaber respekt og forståelse hos alle som vil se, hvordan du slipper, ikke længere brugbare mønstre og lader kærlig læring og smuk vækst tage plads i dig. Forandringen spirer indefra og ud og vandes udefra og ind. Det vil opleves meget rørende og dybt at dele udviklings rejse med hinanden – nye relationer kan blomstre og gro.

 

Livsglæde, personlig vækst og kærlig energi!

  • At føle dig set, hørt og forstået af flere og af andre end mig som terapeut.
  • At møde vidner som følger din proces og bemærker dine forandringer.
  • At dele og blive støttet i at være på rette vej.
  • At opleve et fællesskab, en genkendelse –  spejlinger for dig, i dig, i dine rejsefæller og mærke at du ikke er alene.
  • At føle dig støttet til forankring i din virkelighed – bliver mødt, støttet og møde  oprigtige menneskelige tilbagemeldinger, fra hjerter som selv kender til denne rejse.

Gruppeterapi sætter fokus på dine relationer!

Når du er sammen med mennesker, sker der naturligt en gensidig påvirkning . Gruppeterapi handler også om, at møde det relationelle som sker, mennesker imellem. Det er vigtigt, at tage disse processer alvorligt og arbejde dybt med dem:

  • Klarheden, trygheden og tilliden i gruppen er afgørende for hver enkelt og gruppens fortsatte arbejde.
  • Sammen skaber vi stor læring i det dybe og forløsende arbejde igennem processen.
  • Der kan opstå ubevidste spejlinger og modoverføringer mennesker imellem, når der arbejdes seriøst og åbent med det som kommer i spil. Dette understøtter den enkeltes vækst og nye indsigter opstår og forståelsen for hinanden styrkes.

Personligt udbytte og ny indsigt med gruppeterapi!

I din personlige proces kan du også opnå en vigtig  gave ved at deltage i gruppeprocesarbejdet. De temaer, der udspiller sig i forhold til resten af gruppen, vil ofte være genkendelige for dig og skabe læring, som kan blive brugbart i dit egen liv generelt.

Det er generelt meget givende for os mennesker, at inddrage problematikker fra hverdagens relationer til andre mennesker.

Kontakt og book tid

Alle bookinger på behandlinger foregår via telefonisk eller skriftlig henvendelse via kontaktformularen på kontaktsiden eller mail. Find oplysningerne her under.

Telefon

40 21 75 71

Mail

info@charlotteoesterbaek.dk

Gruppeterapi og andre udviklings terapeutiske processer.

Gruppeterapi kan med fordel bruges af de fleste mennesker. Mange har et særligt godt udbytte, når gruppeterapien bliver kombineret eller suppleret med individuel terapi.

Noget af det særligt virksomme ved gruppeterapi handler og det faktum, at alting forstærkes i en gruppe. Den udviklings proces du allerede har i gang eller måske overvejer at starte på, får i de fleste tilfælde ekstra energi, når arbejdet understøttes af gruppeprocesser. Her skærpes indtrykkene, du oplever med dybere alvor, tager virkeligheden længere ind og oplever en højere grader af nærvær.

Som gruppefacilisatror og terapeut er det min opgave, at strukturerer forløbet og skabe et naturligt og respektfuldt flow i vores fælles rum. Der opstår en særlig energi i det fællesskab som opstår. Stemningen føles særlig konkret og nær, når du inviteres med på ”dine rejsefællers” udviklingsrejse. Fællesskabet består også i, at se og blive set af flere, i denne fælles proces. Det kan vække en række følelsesmæssige reaktioner og tanker hos alle deltagere. Det kan blive en gave, en mulighed for vækst, som du kan tage imod og lade pulsere med dig under terapien og skabe styrke i dit liv

Det kræver også at alle deltagere møder hinanden respektfuldt og kærligt.

Fortroligheden, tavshedspligten og den gensidige respekt for hinanden understreges og forventes, at efterleves i dyb seriøsitet. Der er tale om et dybt og sårbart personligt arbejde og de mellem menneskelige processer vil jeg støtte, således at vi møder evt. projektioner og italersætter/spejler, således sikres at ingen efterlades med følelser af personlige ansvar, skyld eller skam.

Er du i tvivl om det rette for dig, er en gruppeproces?  Så er du altid velkommen til, at ringe mig op eller kontakte mig via linket nederst på siden. Så kontakter jeg dig og vi kan vende dine tanker og du kan blive mere afklaret i  valg.

Praktiske oplysninger

Under det Konkrete forløb kan du læse mere om formen, hvor ofte og hvornår vi mødes og hvor lang tid forløbet vil strække sig over.

Typisk vil jeg starte forløbet op, når der er 6 tilmeldte. Gruppens størrelse skaber de optimale betingelser for, at gruppedynamikken er til stede. Samtidig skal nævnes at mine grupper aldrig bliver på mere end 8 deltagere. Dette for at sikrer at der er tid og fordybelse til stede til hver enkelt og at vi sammen skaber en tryg og nærende atmosfære.

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.