Skriv en besked, eller ring direkte for booking

Terapiformer

Egenkærlighed, Styrke og Vækst

Psykoterapi for den enkelte

Du har din helt særlige historie, din grund til at vælge psykoterapi – rummet er dit, og jeg vil møde dig der, hvor det giver mening for dig, din krop, dit sind og din sjæl.

Jeg ønsker for dig, at du vil ”danse” lettere og mere styrket gennem livet.

Jeg lytter til dig, dine beretninger – støtter og styrker dig. Sammen følger vi din vej og dine processer. Med ønsket om, at du vil tage afsked med ikke længere brugbare mønstre og genoptage din livskraft, meningsfuldheden og egenkærligheden.

Du og dine kære fortjener, at livet er en leg

Psykoterapi for familier

En familie fungerer kun lige så godt, som hvert enkelt familiemedlem trives. Fordi familiens samlede trivsel er de voksnes ansvar, er udgangspunktet for familierådgivning og terapi altid en samtale med forældrene, også selvom problemerne måske ses mest tydeligt hos børnene.

Bag livets forviklinger venter der en smuk gave – kærligheden til dig selv og til hinanden.

I nogle tilfælde giver det mening, at barnet eller den unge deltager i terapien eller har et selvstændigt forløb, men i mange tilfælde er det tilstrækkeligt at arbejde med problemerne ad omvejen, dvs. via forældresamtaler.

Kommunikation, seksualitet, kærlighed og dit hjerte

Psykoterapi for par

Mærker du længsel i dit hjerte? Savnet efter kærlighedsrelationen, som på et tidspunkt fik dig til at føle alle de skønne følelser. Den, som fik din partner og dig til at skærme om det ”vi”, som levede i jer begge. Er kommunikationen blevet væk i en travl hverdag, hvor I glemte at lytte til hinandens kærlighedssprog? Hvad er der på spil imellem jer?

Det er muligt at “møde hinanden igen”, vækste i kærligheden, seksualiteten, respekten og forståelsen for hinanden. Du må selv tage første skridt mod tilgivelse og forsoning.

Når der er truffet en beslutning om at afslutte et samliv, så er parterapi også en kærlig vej. At sige tak for det, som vi har delt på en respektfuld måde, kan også sikre samarbejdet omkring jeres børn i gensidig respekt og forståelse.

Det er i relationer, vi såres, og i relationer, vi heles

Gruppeterapeutiske processer

Med udgangspunkt i menneskelige relationer tilbyder jeg løbende forskellige former for vækstfremmende gruppeforløb.

Til 1. sep. starter jeg et forløb op omkring de begrænsninger livet har, når skyld, skam og skældud fylder i dit liv.

Samtidig har jeg et andet forløb i støbeskeen. Det har fokus på at være nyskilt og være blevet lidt væk fra sig selv.

”Hvem er du” – når kærligheden dør, og dit fundament det rystes! 

Kontakt mig gerne hvis du har lyst til, at høre mere!

En historie om børneterapi fra forældrenes perspektiv

Terapi i børnehøjde

En hverdag fyldt med mange voldsomme vredesudbrud fra vores barn. Så store følelser og så meget frustration og slet ikke i trivsel. Kontaktede Charlotte og efter kort tid fik vores barn tillid til hende, endelig følte vores barn sig forstået og mødt. Barnet beskriver selv forløbet som:

“I starten var jeg ked af det og sur. Men nu har jeg det meget bedre og kun sur en gang imellem. Charlotte er sød og vi har hygget med kreative ting”.

Det er en langsom proces, hvor forandringerne kommer løbende og når man står på den anden side af forløbet, kan man tydeligt se de store forandringer der er sket. Vi har nu et barn, som er meget mere harmonisk og som har mulighed for at stoppe op inden de store vredesudbrud. Det bedste vi har gjort for vores barn og familien! Kan bestemt anbefale Charlotte – det ER terapi i børnehøjde!

Kontaktinfo

Book tid hos Balance i livet

Ønsker du en af udvalgte behandlinger eller vil book et event skal du kontakte mig via telefonen eller sende en besked på kontaktsiden. 


Designet af Plico A/S. All rights Reserved.